top of page

Programi i Bashkimit Europian Erasmus+

Me shumë kënaqësi ekipi i Zyrës Erasmus+ në Kosovë shpalosi sot mundësit që ofron Programi i Bashkimit Europian Erasmus+ në Kosovë për fushat e arsimit të lartë, arsimit profesional, rinisë dhe sportit. Të gjitha këto fusha të cilat kishin partner prezent në kiosqet e Panairit të Arsimit, turizmit dhe sportit që po mbahet në Sallën 1 tetori prej 27-28 prill në Prishtinë.

Pyetje të shumta për mundësi shkëmbimi por edhe për nivelet para-universitare fushë e cila jemi në proces e sipër ti mbëahtesim në të ardhem përmes programit Erasmus+.

Comments


bottom of page